среда, 20. август 2014.

Uspješan start Radnik Etno sela

BIJELJINA - Na otvaranju nove premijerligaške sezone fudbalerke Radnik Etno sela iz Bijeljine na domaćem terenu ostvarile su minimalnu pobjedu nad Čelikom iz Zenice.

Trenutak odluke desio se u 71. minutu kada se u listu strijelaca upisala Milica Jović, a prethodno ju je odlično uposlila bh. reprezentativka Valentina Šakotić.

- Pred start nove sezone zacrtali smo cilj da na premijeri damo sve od sebe i dođemo do pobjede, što smo u tome i uspjele. Čelik se pokazao kao veoma nezgodna ekipa i njihov otpor uspjele smo da slomimo sredinom drugog poluvremena i do kraja utakmice stečenu prednost da i sačuvamo. Okrećemo se već novom rivalu, opet igramo kod kuće, ovog puta sa Gradinom iz Srebrenika. Osvajanje nova tri nam je imperativ - istakla je Valentina Šakotić.

Milan Đorđić

6 коментара:

  1. Bravo djevojke, samo tako nastavite!

    ОдговориИзбриши
  2. Bravo Valentina, najbolji si igrac!

    ОдговориИзбриши
  3. Fudbal i zene, cudno. Nema veze, samo nek' ste vi zgodne.

    ОдговориИзбриши
  4. Nije cudno vjerovatno niste pogledali nijednu zensku fudbalsku utakmicu. Igra je potpuno ista kao muska samo malo sporija razlike velike nema. Izmedju ostalog ako zene mogu da igraju rukomet koji je grublji 3x, kosarku zasto ne bi mogle fudbal ?
    Toplo vam preporucujem da jednu utakmicu odgledate. :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma mene je samo strah da vas lopta ne udari tamo gdje ne treba..

      Избриши
  5. ja kad sam bio mlad igrala je ona samira hurem nje se jedino sjecam razvaljivala je
    vjerujem da je to sad na mnogo vecem nivou volio bi pogledat

    ОдговориИзбриши