петак, 15. август 2014.

Teslić je - tvrđava!

TESLIĆ - Angažovanjem Zorana Ćurguza prije pola godine, najpametnije je što su u tom, činilo se bezizlaznom, trenutku mogli da urade fudbalski radnici u Tesliću. Ne samo da je Proleter sačuvao prvoligaški status, nego je u nekim kombinacijama jedan od konkurenata za gornji dio tabele.

Na startu nove sezone biće domaćin Krupi na Vrbasu.

- Oni imaju kontinuitet uspjeha. Nekako munjevito prelaze iz ranga u rang. Nalaze se u zanosu tih rezultata. Međutim, mi ćemo visokim presingom, visokom agresijom da se predstavimo i mislim da pobjeda neće biti upitna. Znamo šta radimo i želimo da u novom šampionatu budemo zanimljivi, s razlogom hvaljeni i da ostvarimo što bolji učinak. Tvrđava je Teslić za mnoge, mislim da ke neće osvojiti ni Krupljani - poručio je Zoran Ćurguz, trener Proletera.

Ovaj klub je mladom golmanu Stefanu Milkanoviću nešto novo: nova sredina, novi izazov, nova prilika za dokazivanje...

- Teslić je divan grad, Teslićani su dobri ljudi. Lijepo mi je u novoj sredini. Nadam se da će biti ugodno i u rezultatskom pogledu. Pobjeđivati kod kuće, donositi bodove sa strane i to bi mogla biti formula za visok plasman. Teslić zaslužuje da ima kvalitetnog prvoligaša, a trener Ćurguz pokazao je da jako dobro zna šta radi. Nadam se trijumfu na otvaranju sezone - poručio je Milkanović.

PROLETER: Milkanović, Lale, Kondić, Mujičić, Popović, Perović, Hodžić, Panić, Dolić, Gavrić, Marković. Trener: Zoran Ćurguz.
Slađan Jeremić

1 коментар: