среда, 20. август 2014.

Rustemović: Biće još boljih rezultata

ZVORNIK - Edin Rustemović je jedan od najboljih igrača u ekipi Drine a u subotu se proslavio i sa prelijepim golom u Bijeljini.

Samo onaj koji ne prati dešavanja u Drini ne zna da Rustemović itekako zna da postigne gol sa velike udaljenosti.

- Dobro smo otvorili utakmicu, desilo se da sam ja postigao taj prvi pogodak, lopta mi je jednostavno sjela i golman nije imao nikakvih šansi. Poslije smo postigli još jedan gol i znalački utakmicu priveli kraju, kaže Rustemović.

Rustemović je igrač koji je ponikao u Drini a na ljeto 2012. godine bio je na pragu potpisa za novosadsku Vojvodinu, ipak u tome ga je spriječila teška povreda, kasnije je prešao u OFK Beograd a potom i u Sinđelić.

U posljednjem zimskom prelaznom roku Rustemović se ponovo vratio u Drinu, s ciljem da pomogne ekipi u osvajanju druge šampionske titule, te da se na taj način ekipa ponovo vrati u Premijer ligu BiH.

Nakon uspješno obavljene misije, na nedavno završenim pripremama Rustemović je bio najbolji strijelac, čime je najavio da bi upravo on mogao biti glavni "džoker" u igri Drine.

- Glavni cilj je opstanak u Premijer ligi, te vjerujem da Drina ima kvalitet da ostvari taj rezultat. Sada sam potpuno spreman i želim se vratiti u formu i pomoći Drini da ostvari zacrtani cilj. Doveli smo dosta novih igrača, te je potrebno malo vremena da se to još uigra i vjerujem da će rezultati biti još bolji. Nakon dva poraza na otvaranju prvenstva uspjeli smo se konsolidovati, te pobijediti Mladost na njihovom terenu što će biti veoma težak zadatak i mnogo jačim ekipama nego što je Drina. Nakon što smo tijesno izgubili od Veleža i Zrinjskog, konačno smo i mi dočekali da se prvi put radujemo u Premijer ligi, istakao je Rustemović.

Protiv konkurenta u borbi za opstanak plan je jasan.

- Radnik je veoma neugodna ekipa, ali ako budemo odigrali kao protiv Mladosti onda pobjeda sigurno neće doći u pitanje, zaključio je Rustemović.

Boris Golubović

Нема коментара:

Постави коментар