петак, 22. август 2014.

Može li Borac istopiti Čelik?

Na Gradskom stadionu u Banjaluci fudbaleri Borca će sutra od 20,00 časova dočekati zenički Čelik u okviru 4. kola Premijer lige BiH.

Banjalučani su nakon dva uvodna poraza u prošlom kolu uz velike muke u Travniku zabilježili prvu pobjedu pa se nadaju da bi eventualnim trijumfom protiv Čelika znatno popravili stanje na tabeli i dobili stimulans za naredne mečeve. U prilog crveno-plavima ide i statistika koja pokazuje da Borac u poslednjih 13 duela sa Zeničanima nije poražen, od čega je devet puta odnosio sva tri boda iz međusobnih duela.

- Pobjeda protiv Čelika za nas je imperativ. Tradicija je na našoj strani, a kada se tome pridoda da ekipa igra sve bolje svjesni smo da imamo ulogu favorita. Nadam se da će nas navijači podržati kako su to radili do sada i pomići nam da dođemo do bodova koji bi značili mirniji nastavak prvenstva - izjavio je pomoćni trener Borca Zoran Dragišić.

Optimista je i defanzivac Ivan Kostić koji je golom u Travniku u nadoknadi vremena Borcu donio tri boda i izrastao u junaka meča.

- Bilo bi nepravedno da smo u Travniku poraženi ili remizirali sa domaćinom, jer smo zaista bili bolji rival. Gol u nadoknadi je samo nagrada za sav trud - rekao je Kostić.

Za napadača Jovana Kastranovića konačno je stigao sertifikat pa će biti na raspolaganju šefu stručnog štaba Vinku Marinoviću. Sigurno je da protiv Čelika neće zaigrati u startnoj postavi jer još nije dovoljno spreman, a upitno je da li će se uopšte naći u protokolu za sutrašnji meč.

Нема коментара:

Постави коментар