петак, 22. август 2014.

Komšije ciljaju bodove

DERVENTA - Derventa i ljudi u njoj su dosanjali svoj san. Prva prvoligaška utakmica u gradu na Ukrini od osnivanja Tekstilca, prije 95 godina.

Trener Mitar Lukić, za koga se lijepe uspjesi, optimista je pred komšijski derbi.

- Moramo uvažavati rivala. Radi se o jakom i kvalitetnom protivniku. Ipak, mislim da imamo načina da dođemo do pobjede i tako trijumf iz Gradiške učinimo još značajnijim. Izostaje Nemanja Gojić, ali svi drugi su tu, spremni da daju maksimum. Iskreno, nadam se našem trijumfu i snažnoj podršci naših vjernih navijača - kaže Lukić.

Zoran Ćurguz je do sada spašavao pet ekipa od ponora. Zimus je stigao u Teslić, spriječio da Proleter klizne ka Drugoj ligi. Sada se radi o kvalitetnoj ekipi.

- Šteta što na otvaranju sezone nismo pobijedili Krupu. Sve je viđeno na toj utakmici, osim golova. Sada idemo na vruće gostovanje u Derventu. Neće nam biti lako. Nije Tekstilac ekipa za potcjenjivanje. Inače, sve protivnike izuzetno cijenim i poštujem. To je i ljudski i sportski. Međutim, pružićemo maksimum u nadi da izvučemo povoljan rezultat - kaže Ćurguz.

TEKSTILAC: Plisnić, Asevedo Kruz, Popadić, Komlenović, Vujanić, Đuričić, Jolović, Despotović, Susaković, Glišić, Đukić. Trener: Mitar Lukić.

PROLETER:  Milkanović, Lale, Kondić, Mujčić, Popović, Panić, Marković, Perović, Gavrić, Dolić, Hodžić. Trener: Zoran Ćurguz.
Slađan Jeremić

Нема коментара:

Постави коментар