четвртак, 21. август 2014.

Gigović: Moramo popraviti realizaciju

GRADIŠKA - Kozara je u premijernom nastupu u novoj sezoni doživjela minimalan poraz pred svojim navijačima od debitanta u ligi, Tekstilca iz Dervente.

Mladi tim Igora Jankovića imao je nekoliko povoljnih prilika koje nije uspio da realizuje, pa je tim iz Dervente golom Aseveda Kruza slavio i odnio sva tri boda kući.

Pouzdani defanzivac "crveno-bijelih" Miodrag Gigović razočaran je porazom od Tekstilca, ali se nada da će već u narednom meču protiv Podrinja sve doći na svoje mjesto.

- Teško je kada izgubite pred svojim navijačima, a naročito boli kada ostanete bez bodova u meču u kojem dominirate svih 90 minuta. Upravo to nam se desilo protiv Tekstilca. Protiv Podrinja ćemo igrati bez kalkulacija, jer nas samo pobjeda vraća na pravi kolosijek. Međutim, nećemo ni srljati, domaćin posjeduje iskusan sastav, koji će svaku eventualnu grešku naše odbrane ili srednjeg reda znati da iskoristi. Najbitnije je da popravimo realizaciju koja je bila katastrofalna u meču protiv Tekstilca - rekao je Gigović za "EuroBlic".

Duel Podrinja i Kozare igra se u Janji u subotu, 23. avgusta od 17 časova.

Нема коментара:

Постави коментар