среда, 30. јул 2014.

Župa Superpetrol cilja vrh

MILOSAVCI - Župa Superpetrol koja je prethodne sezone na drugoligaškom ''Zapadu'' Srpske, osvojila četvrto mjesto u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama.

Tokom ljetne pauze zadržan je igrački kadar, stim što su Milosavce samo napustili Zlatko Matić koji je pristupio Laktašima, te Igor Kuzmanović koji je otišao u Oldenburg (Njemačka). Što se novajlija tiče, četu mladog stručnjaka Ljubiše Vrhovca pojačali su Milutin Sekimić (Milan, Kosjerevo), Dejan Mijić (Naprijed, Banjaluka) i Goran Malkić slobodan igrač.

Prema riječima trenera Vrhovca jedan od glavnih ciljeva Župe Superpetrol je napad na sami vrh tabele.

- Prethodnu sezonu završili smo na visokom četvrtom mjestu sa veoma mladim igračkim kadrom. Ove godine planiramo, uz još dva-tri pojačanja koja treba da nam stignu, da pokušamo napasti prvo mjesto. Nije nam to primaran cilj, ali ako nam se ukaže prilika da budemo prvi, a raspored nam ide na ruku, gdje smo u prva četiri kola, tri puta domaćini. Ekipa nam je ostala na okupu, mladi igrači su stariji za još godinu dana, vjerovatno imamo mogućnost da idemo na to prvo mjesto - jasan je Vrhovac.

Tokom dosadašnjih priprema Župa Superpetrol je odigrala tri kontrolna susreta, gdje je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz. Savladane su Dubrave rezultatom 4:1 i Karanovac sa 3:2, a poraz je doživljen od prvoligaša Rudar Prijedora sa 0:2.

Generalnu probu pred start prvenstva ekipa iz Milosavaca imaće u Žeravici, gdje će učestvovati na Memorijalnom turniru ''Drago Kovačević''. Pored domaćeg Jedinstva i Župe Superpetrol, učesnici na turniru biće još ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada i Kozare iz Gradiške.

Milan Đorđić

Нема коментара:

Постави коментар