недеља, 27. јул 2014.

Drina bez finala

ZVORNIK – Fudbaleri Drine, učestvuju na Prvom Memorijalu ‘’Božidar Kićović – Kića”, koju organizuje FK “Loznica” u znak sjećanja na doajena sportskog novinarstva u Podrinju i Srbiji, koji je preminuo prije tri mjeseca u 81. godini života.

Pored domaćina i organizatora, ekipe Loznice, i Drine učestvuju i ekipe Kolubare iz Larevca i Mačve iz Šapca, obadvije članovi Prve lige Srbije.

U prvoj polufinalnoj utakmici Kolubara je minimalnim rezultatom 1:0 savladala Mačvu i postala prvi finalista turnira. Drugi finalista je ekipa Loznice, koja je takođe sa 1:0 bila bolja od Drine.

LOZNICA – DRINA  1:0 (1:0)

Strijelac: 1:0 Slobodan Maksimović u 26. minutu.
Stadion: Lagator u Loznici.
Gledalaca: 500.
Sudija: Nebojša Despotović (Lipnički Šor).

LOZNICA: Arnautović, Todorović, Savinović, Jevtić, Milosavljević, Dišić, Milinković, Katanić, Božović, Maksimović, Đurić. Još su igrali: Divac, Sević, Janković, Nikolić, Stevanović, Trebovac, Milovanović i Radivojević. Trener: Duško Obadović.

DRINA: Maksimović, Radović, Đerić, Memović, Ivanović, Kikić, Lazarević, Vasić, Kostić, Čolović, Đurić. Još su igrali: Erić, Milošević, Jokić, Lazić, Hasanović, Li, Ilić. Trener: Dragan Mićić.

Prva utakmica na turniru, koji je i generalna provjera pred start Premijer lige za ekipu Drine, bila je neuspješna. Domaćini su postigli odlučujući gol u 26. minutu preko Slobodana Maksimovića, kome je sa lijeve strane asistirao Nenad Đurić.

Ako je za utjehu u ekipi Drine nije bilo Edina Rustemovića i Dejana Uzelca, ali to ne bi trebalo da bude opravdanje za slabu predstavu koju su pružili igrači Dragana Mićića. Ostaje da se ekipa osvježi jer je pokazala znake umora od zaista velikog broja pripremnih utakmica.

Drago Gajić

Нема коментара:

Постави коментар