четвртак, 26. јун 2014.

"Sokolovi" još nisu krenuli sa pripremama

ISTOČNO SARAJEVO - Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva još uvijek nisu krenuli sa pripremama. Naime, prvu prozivku trener Dragan Radović zakazao je za 20. jun. Ista je prolongirana za pet dana, ali se ni tada fudbaleri nisu okupili.

Iskusni stručnjak potvrdio je da prozivka neće biti obavljena prije nego što se formira Upravni odbor kluba.

- Red je da se igračima obrati neko od čelnika kluba. Mi polako probijamo sve rokove, jer vrijeme prolazi, a biće teško kasnije da se nadoknadi ono što sad propustimo. Ukoliko do kraja ove sedmice ne počnemo pripreme, onda ćemo da uđemo u kritičan period, jer ćemo imati samo mjesec dana za pripreme, a to neće biti dovoljno - izjavio je Radović za "EuroBlic".

Igrački kadar polako se osipa. Denis Čomor dogovorio je prelazak u sarajevski Olimpi, dok je na izlaznim vratima i Darko Mitrović, kojem je istekao ugovor. Ista situacija je i sa Igorom Radovanovićem, ali postoji mogućnost da iskusni napadač i naredne sezone nastupa u dresu "sokolova".

Mahir Karić, iako je pod ugovorom sa Slavijom, krenuo je stopama Čomora i trenira sa fudbalerima Olimpika, pa će vjerovatno biti sankcionisam jer je samovoljno odlučio da se pridruži timu sa "Otoke".

Нема коментара:

Постави коментар