недеља, 22. јун 2014.

Prelazni rok: Raspada se bijeljinski Radnik!

Osipa se igrački kadar
BIJELJINA - Dvojica najboljih fudbalera Radnika u protekloj sezoni, Zoran Nikić i Matija Katanec, napustili su bijeljinski klub! Prema informacijama koje stižu iz tabora Bijeljinaca, Nikić će karijeru najverovatnije nastaviti negdje u Švajcarskoj dok je Katanec pojačao redove aktuelnog šampiona, Zrinjskog iz Mostara.

Osim njih, ispisnicu je, zbog duga koji Radnik ima prema njemu, zatražio i Dejan Vučić, a kako, sa druge strane, ni stručni štab Bijeljinaca nije bio zadovoljan igrama talentovanog napadača došlo je do sporazumnog prekida saradnje. Nezvanično, očekuje se i odlazak Marka Obradovića i Mirze Hasanovića koji su svojim igrama privukli pažnju brojnih klubova.

Za sada je jedino sigurno da će ekipu Radnika i u narednoj sezoni sa klupe predvoditi Srđan Bajić koji je u protekle dve godine ostvario zavidne rezultate i stabilizovao ekipu. Procena rukovodstva je da je Bajić izvukao maksimum iz postojećeg igračkog kadra, ali je veliko pitanje da li će dokazani stručnjak, u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji, uspjeti da za narednu sezonu oformi tim kadar da ponovi rezultate iz prethodnih godina.

Bajić je prvu prozivku i početak priprema za narednu sezonu zakazao za ponedeljak, 23. juni. Prema svemu sudeći, verovatno će doći do podmlađivanja prvog tima pri čemu će šansu dobiti igrači iz omladinskog pogona Radnika.


Autor: S. Mirić

1 коментар:

  1. Анониман22. јун 2014. 20:58

    Naravno kad svake godine ostanu duzni po 5000 km po igracu, nece niko vise da slusa lazi i obecanja od Djokica, Mirazica i slicnih njima.

    ОдговориИзбриши