понедељак, 9. јун 2014.

Krupa stekla prednost

KARAKAJ - U prvoj utakmici baraža za popunu Prve lige Republike Srpske, ekipa Krupe savladala je Radnički iz Karakaja minimalnim rezultatom i tako stekla veliku prednost pred revanš u srijedu na svom terenu.

Jedini gol postigao je Mazalica iz jedanaesterca u 54. minutu, nakon što je u kaznenom prostoru domaćih oboren Cvijanović.

Gosti su bili dosta bolji rival i zasluženo slavili. Domaći su imali jednu polupriliku u 4. minutu, kada se pred golom Vasića spetljao Maksimović.

Gosti su mogli do gola u 6. minutu kada se pred golom Savića nije snašao Mazalica. U 46. minutu odbrana domaćih je bila smušena a Strika, šutirao kraj same lijeve stative gola Savića. Mogao je i Tomaš postići gol u 72. minutu ali je sjajno intervenisao Savić. Konačno je Cvijanović u 85. minutu pogodio prečku i tako je ostalo 0:1.

Pobjednik ovog dvomeča igraće sa ekipom Sloge iz Doboja, koja je bila 11. u Prvoj ligi Republike Srpske.

RADNIČKI – KRUPA  0:1 (0:0)

Strijelac: 0:1 Mazalica (54, penal).
Stadion: Radničkog u Karakaju.
Gledalaca: 500.
Sudija: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo).
Žuti kartoni: Ćosić, Jeremić (Radnički), Mazalica, Bučinski (Krupa).

RADNIČKI: Savić, Kostić, Ćosić, B. Lazić, M. Lazić (od 70. minuta Erkić), Džilić, J. Tanacković, Jeremić, Jovanović (od 79. minuta Jovičić), Maksimović (od 31. minuta M. Tanacković), Jurošević.

KRUPA: Vasić, Vuković, Ducanović, Damjanović, Paštar, Studen, Đukarić, Strika (od 54. minuta Tomaš), Mazalica, Koljić (od 35. minuta Bučinski), Cvijanović.

Igrač utakmice: Obren Cvijanović (Krupa).

Drago Gajić

Нема коментара:

Постави коментар