недеља, 4. мај 2014.

Radnik nemoćan protiv Mostaraca

BIJELJINA - Utakmicu bez takmičarskog značaja odigrali su Radnik i Velež na Gradskom stadionu u Bijeljini. Mostarci su bili snalažljiviji na raskvašenom terenu savladavši Radnik sa 2:0.

U prvom poluvremenu obije ekipe igrale su dosta oprezno, bez ozbiljnijih prilika po gol na obije strane. Obzirom da je teren bio dosta raskvašen, lepršava igra u prvom dijelu utakmice je u potpunosti izostala.
Tek što je utakmica počela tačnije u 47. minutu Velež dolazi do vođstva. Bila je to dobra akcija po desnoj strani koju je vodio Aldin-Dino Hajdarović, te upošljava rezervistu Ševku Okića koji utrčao u šesnaesterac Bijeljinaca, u susret mu je krenuo golman Stevica Zdravković, međutim, Okić je bio brži i smjestio loptu u mrežu.

Tri minuta kasnije asistent kod prvog pogodka Hajdarović udvostručio je prednost Veleža za konačnih 2:0. Do kraja susreta, Radnik je pokušavao da dođe do prilike za pogodak, ali se sve završavalo na pokušajima Radnikovih fudbalera.

RADNIK – VELEŽ 0:2 (0:0)

Strijelci: 0:1 Okić u 47, 0:2 Hajdarović u 50. minutu.
Stadion: Gradski u Bijeljini.
Gledalaca: 150.
Sudija: Ilija Živković (Orašje).
Žuti karton: Lazić (Radnik).

RADNIK: Zdravković, Šodić (od 49. minuta Krsmanović), Mašić, Kojić, Katanec, Vučić (od 69. minuta Došlo), Obradović, Lazić, Ostojić, Maletić, Mojović (od 49. minuta Antić). Trener: Srđan Bajić.

VELEŽ: Oštraković, Zonić, Škaljić, Zolj, Hajdarović (od 78. minuta Pejić), Ćemalović (od 64. minuta Rašević) , Hebibović, Merzić, Janković (od 46. minuta Okić), Blagojević, Letić. Trener: Nedim Jusufbegović.

Igrač utakmice: Aldin-Dino Hajdarović (Velež).

Igor Đ.Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар