среда, 28. мај 2014.

Odluka pada u Bileći

BILEĆA - Nakon dva finalna susreta doigravanja za prvaka RS, Heo i Sutjeska imaju izjednačen skor, pa će odluka o novom šampionu i putniku za BH elitu biti odlučena u „majstorici“ koja se igra u bilećkoj dvorani.

U redovima Hea su ubjeđeni da će podići pobjednički pehar.

- Dobro smo se nosili sa Sutjeskom u njihovoj dvorani, malo je nedostajalo da sve rešimo u Foči, ipak, u finišu smo poklekli, pa će treći susret doneti odluku. Sve je u našim rukama, blagi smo favoriti, imamo prednost domaćeg terena gdje očekujemo podršku vjernih navijača, koje uostalom nikad nije nedostajalo. Zdravstveni bilten ekipe je odličan. Igrači su maksimalno motivisani i vjerujemo u pobjedu kojom bi ovjerili titulu i obezbjedili povratak u premijerligaško društvo gdje nam je po kvalitetu mjesto - rekao je Boris Jokanović trener Bilećana.

Fočaci su pokazali proteklog vikenda da mogu nadvisiti Hercegovce i vjeruju da pobjedu mogu ponoviti i u Bileći.

- Naša dva tima su sličnog kvaliteta, istina, Heo ima malo “dužu klupu“, uz to su domaćini a neće im nedostajati ni pomoć publike. I mi imamo svoje adute, igraćemo svoju igru, moramo biti strpljivi i oprezni, pogotovo u odbrani i osujetiti šut za tri poena gdje su Bilećani posebno opasni. U ovakvim susretima nema puno kalkulisanja, ulog je veliki i vjerujemo da ćemo se na kraju radovati i ispiti pobjednički šampanjac - optimista je Ljubiša Kovačević trener Sutjeske.

Majstorica za prvaka RS između Hea i Sutjeske se igra se večeras u bilećkoj sportskoj dvorani sa početkom u 20 časova.

Slaviša Vukašinović

Нема коментара:

Постави коментар