понедељак, 5. мај 2014.

Bogutovo Selo: Mladost - Famos 1:0

FK Mladost, Bogutovo Selo
BOGUTOVO SELO - Fudbaleri Mladosti po izuzetno teškom i raskvašenom terenu pobjedili ekipu Famosa i tako se približili samom vrhu drugoligaškog istoka.

U utakmici u kojoj se teško moglo vidjeti šta od lijepog fudbala, domaći fudbaleri su imali inicijativu i stvorili par izglednih šansi, ali bez konačne realizacije.

Gol odluke viđen je u 65. minutu kada je poslije igranja rukom gostujućeg igrača sudija Mirić pokazao na jedanaest metara a siguran realizator najstrože kazne bio je Mirko Marinković. Zbog protesta nakon dosuđenog penala isključen je zvanični predstavnik gostiju Šehovac Radenko

U 85. minutu Mirić je propustio da dosudi još jedan kazneni udarac za domaće, kada je u šesnaestercu gostiju srušen Jovanović. Fudbaleri Famosa su u finišu krenuli svim snagama ka golu Đokića i propustili jednu odličnu šansu. Kada su svi očekivali kraj meča, duboko u sudijskoj nadoknadi nakon jednog remplanja u šesnestercu domaćih Mirić pokazuje na penal koji je samo on vidjeo. Loptu je uzeo i šutirao Srđan Vitković ali je golman Mladosti, Đokić, odličnom intervenciom zaustavio ovaj šut i poslao loptu u korner a Mirić je odsvirao kraj.

MLADOST (BS) - FAMOS 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 M. Marinković (65, penal).
Stadion: "Pero Mićanović" Ugljevik.
Gledalaca: 100.
Sudija: Mlade Mirić (Bijeljina).
Žuti kartoni: I. Marinković, D. Lazić, Jovanović (Mladost), Šešlija, Vitković (Famos).

MLADOST: Đokić, Simić, Božić, Lazarević, Jokić, M. Marinković, D. Lazić (od 80. minuta Jovanović), S. Lazić, Cvjetinović, I. Marinković, Mitrović. Trener: Boris Panić.

FAMOS: Remić, Blažić, Koprivica, Knežević, Ćeha, Plavšić (od 81. minuta Mićić), Šešlija, Samarđija (od 85. minuta Tešanović), Vitković, Lalović, Močević. Trener: Vladimir Drinjak.

Igrač utakmice: Miloš Đokić (Mladost).

Mladen Pajić

Нема коментара:

Постави коментар