недеља, 6. април 2014.

Mladost (VO): Cilj, vratiti se neporaženi

Dušan Hodžić, Mladost (VO)
VELIKA OBARSKA - Fudbaleri Mladosti gostuju Travniku, ekipi koja se bori za opstanak u Premijer ligi BiH. Nakon dobrih rezultata u prethodnim kolima, Obarčani susret protiv Travničana dočekuju u dobrom raspoloženju, svjesni važnosti utakmice koja može dosta toga promjeniti kada je u pitanju rasplet na dnu tabele.

Trener, Mladosti, Dušan Jevrić neće moći računati u ovome susretu na požutjelog Dušana Hodžića, dok je ostatak tima spreman za izazov koji ih očekuje u Travniku.

- Nakon odlične utakmice i pobjede kod kuće nad Zvijezdom od 2:0, odlazimo na još jedno zanimljivo gostovanje u Travnik. Travnik je ekipa koja se bori za opstanak, kao i mi, i sigurno će ući u meč sa ciljem da naprave što povoljniji rezultat. Što se nas tiče, mi imamo jednu ohrabrujuću situaciju, jer ćemo nastupiti kompletni a izostaće Hodžić zbog žutih kartona, svi ostali fudbaleri su u kombinaciji za ovaj meč. Ono što je sigurno da nećemo kalkulisati, već ćemo ući u utakmicu kao uvijek do sada spremni da odigramo na visokom nivou i da kroz devedeset minuta tražimo pozitivan rezultat. Lično bih bio zadovoljan da se sa ovog gostovanja vratimo neporaženi, što nam je u krajnjoj varijanti i primarni cilj - kaže trener Mladosti Dušan Jevrić.

MLADOST: Tripić, Trifković, Benović, Bajić, Mazić, Jevtić, Savić, Komarčević, Zečević, Kostić, Ristić. Trener: Dušan Jevrić.

Igor Đ. Stanišić

Нема коментара:

Постави коментар