среда, 11. јун 2014.

Kadeti Srpske na turniru "Stevan Nešticki"


Siniša i Ljubiša Sarkić (Modriča Maxima)

BANJALUKA - Kadetska reprezentacija Republike Srpske učestvovaće na 32. fudbalskom turniru "Stevan Nešticki" koji će se održati u Novom Sadu od 13. do 15. juna.

Srpska, koja je osvojila turnir prije dvije godine, nalazi se u grupi sa prošlogodišnjim pobjednikom "Puškaš" akademijom iz Mađarske i vršnjacima beogradskog Partizana, dok su u drugoj grupi domaćin i organizator manifestacije Vojvodina, Crvena zvezda i reprezentacija Makedonije.

Prvi susret kadeti Republike Srpske će odigrati u petak od 18.15 časova protiv branioca trofeja, a u subotu, 14. juna, od deset časova sastaće se protiv "crno-bijelih". Zavisno od rezultata u ovim utakmicama u nedjelju će igrati za plasman.

- Očekujemo da u Novom Sadu po tradiciji prikažemo dobru igru i ostvarimo dobar rezultat. Turnir je izuzetno jak, biće kvalitetan i nadamo se da bi mogli da se uključimo u borbu za prva tri mjesta što bi za nas bio veliki uspjeh. Nakon testiranja u Novoj Topoli, vidjeli smo da imamo talentovanu generaciju kadeta i mislim da će ona potvrditi svoj potencijal na turniru - rekao je selektor Slavoljub Stojanović.

Na spisku se nalazi 18 igrača: Dragan Stjepanović, Ratko Bojić, Ljubiša Sarkić, Siniša Sarkić (Modriča), Nemanja Milinković, Goran Simić (Radnik), Ivan Trifković, David Tešanović, Luka Dursun (Slavija), Kasim Osmić (Proleter, Teslić), Miloš Aćimović (Leotar), Danijel Kujundžić (Polet), Danijel Jovičić (Sloga, Doboj), Ilija Danilović, Predrag Zekanović (Sloboda, MG), Huso Karjašević (Podrinje, J), Ognjen Sekulić (Kozara), Ajdin Redžić (Rudar Prijedor). Selektor tima je Slavoljub Stojanović, a njegov pomoćnik Mirun Jokanović.


Okupljanje
Okupljanje mladih reprezentativaca Srpske (dječaci rođeni 1997. godine i mlađi) zakazano je za četvrtak u Etno selu Stanišić kod Bijeljine gdje će se odraditi trening i gdje će ekspedicija Republike Srpske prenoćiti dok će za Novog Sada krenuti u petak.

Milan Zubović

Нема коментара:

Постави коментар