среда, 23. април 2014.

Grujičić odveo Zvijezdu Brgule u viši rang

Dragoslav Grujičić
ETNO SELO STANIŠIĆI - Fudbaleri Zvijezde Brgule od naredne sezone takmičiće se u Drugoj ligi Republike Srpske. Jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule i plasman u viši rang, svakako je napadač Dragoslav Grujičić koji je u ovom prvenstvu čak 15 puta natjerao protivničke golmane da vade loptu iz svoje mreže.

U posljednjem kolu Grujičić se u pobjedi od 5:0 nad Biračom dva puta upisao u listu strijelaca.

- Pet kola prije kraja prvenstva obezbjedili smo prvo mjesto i plasman na drugoligašku scenu. Meni se posrećilo da se u susretu protiv Birača dva puta upišem u listu strijelaca, i da učestvujem u još jednom ostvarenoj pobjedi svog kluba. Zaista su me ovog proljeća krenuli golovi, jer sam u osam proljećnih kola, isto toliko postigao golova, a ukupno 15 u prvenstvu. Nadam se daću do kraja prvenstva uvećati svoj golgeterski učinak - priča Grujičić, koji je prošle sezone bio najbolji golgeter RFL Istok, ali u dresu Sloge Junajted.

Popularni ''Gruja'' čijim ga nadimkom svi poznaju, dodao je da će Zvijezda Brgule i u Drugoj ligi RS Igrati zapaženu ulogu.

- Zaista imamo kvalitetan tim, koji je dokazao i u prvenstvu, a tako i Kupu Republike Srpske gdje smo zaustavljeni u četvrtfinalu, da ćemo i u višem rangu igrati zapaženu ulogu. Druga liga RS je dosta kvalitetnija u odnosu na regiju, mada je kvalitet fudbala iz godine u godinu sve slabiji. Trudićemo se da u premijernom nastupu u drugoligakoj konkurenciji ostvarimo što bolji plasman, a siguran sam da ćemo igrati veoma zapaženu ulogu - dodao je Grujičić.

Milan Đorđić

Нема коментара:

Постави коментар